KÓKA U21 – VALKÓ U21 3:4 (2015.05.23. SZOMBAT 10:00)

(Last Updated On: )

Kóka U21 – Valkó U21 3:4
2015. május  23. (szombat) 10:00
Góllövők: Kacsuk Ádám, Lakatos Martin, Tusor László, Baraksó János

Tegnap Kókán játszottuk a bajnokság utolsó meccsét, ahol a bajnoki cím volt a tét, nem veszthettünk pontot, hiszen ebben az esetben megelőzhetett volna két csapat is. Nagy volt a tét, de a kókai csapat sem adta könnyen magát, mert ők a dobogón maradásért játszottak.

A mérkőzés elején mindkét csapatnak sikerült kialakítani helyzeteket, de a vezetést mi szereztük meg a 19. percben, mikor Martin több védő között gyönyörűen helyezte a labdát Ádám elé, akinek már csak be kellett rúgnia azt. Tovább hajtott mindkét csapat, de most az ellenfél szerzett gólt, ezzel a 29. percben egyenlítettek. Mintha mi sem történt volna eddig, mindenki ugyanúgy focizott, mint a meccs elején. A 35. percben újból előnyhöz jutottunk, mikor Ádám ugratta Matint, aki nem hibázott. A félidő utolsó 10 percében voltak helyzetek bőven mindkét oldalon, de a védelem jól állta a sarat.

11230220_1597178863883369_7425039528596501191_n

A szünetben éreztük a győzelem ízét, de örömünk nem tartott sokáig, hiszen az 51. percben szabadrúgásból ismét egyenlített Kóka. Minket és az ellenfelet is csak a győzelem érdekelte, így sok helyzet alakult ki, de ezúttal a vezetést a kókai csapat szerezte meg a 75. percben. Ekkor mintha elveszett volna a remény, úgy éreztük kicsúszott a kezünkből a bajnoki cím, szinte lehetetlennek tűnt 15 perccel a vége előtt megfordítani a meccset. Tudtuk, hogy nem szabad feladni, folytattuk a játékot, majd a 78. percben egy összjátékot követően Tusi távolról lőtte ki a hosszút, ezzel egyenlítettünk, és visszajött a remény. 12 percünk van szerezni egy újabb gólt. Pár perccel a lefújás előtt Ádám elindult, sorra hagyta ott a kókai játékosokat, végül a kapu közelében csak szabálytalanul tudták megállítani, tizenegyes! Bubu állt a labda mögé, néhányan végig sem merték nézni, volt aki imádkozott, volt aki a kipattanóra készült, tudtuk, hogy ez az utolsó esélyünk. Bubu nem hibázott, higgadtan szerezte meg a bajnoki címet érő gólt.

Az idei év legizgalmasabb meccsét játszottuk tegnap, mindenki végig küzdött a meccsen. Sajnos Martin „csak” második lett a góllövő listán, de számára is fontosabb volt a bajnokság, mint a gólkirályi cím.

Köszönjük a nézőknek, akik kilátogattak a meccseinkre, valamint azoknak akik folyamatosan biztattak.

Kacsuk László Márk

Címke:  

©2016 idStudio & SMThemes.com