VALKÓ U21 – ARANYSZARVAS U21 8:4 (2015.05.16 SZOMBAT 14:00)

(Last Updated On: )

Valkó U21 – Aranyszarvas U21 8:4
2015.05.16 (Szombat) 14:00
Góllövők: Burián Benjámin (1), Lakatos Martin (4), Kacsuk Ádám (2), Tusor László (1)

Szombaton egy gólokban gazdag mérkőzésen nyertünk a tápiószentmártoni csapat ellen. Nagyon nagyképűen játszottunk, a két csapat közti különbség 4 gólnál jóval nagyobb volt.

Szombaton egy gólokban gazdag mérkőzésen nyertünk a tápiószentmártoni csapat ellen. Nagyon nagyképűen játszottunk, a két csapat közti különbség 4 gólnál jóval nagyobb volt.

Valkó KSK U21 2015.05.16

A meccset döcögősen kezdtük, úgy gondoltuk, hogy majd magától jön a győzelem. A labda többet volt nálunk, mégsem alakítottunk ki több helyzetet. 31. percet kellett várni az első gólra, amit Benji szerzett, ez a gól elindított egy lavinát, a következő 8 percben további 4 gól született, ebből egyet az ellenfél könyvelhetett el. Ezek közül kettőt Martin és egyet Ádám értékesített. 4:1-el fordulhattunk tehát.

A második félidőben gyorsan született két újabb gól, előbbit Tusi, utóbbit Martin lőtte. Ekkor teljesen elszálltunk, csak a támadásra koncentráltunk, nem álltunk vissza védekezni, önzősködtünk, mintha a foci nem csapatjáték lenne, mindenki magának akarta a következő gólt. Gyorsan kaptunk is hármat, ekkor tudatosult bennünk, hogy nem szabad lenézni semelyik csapatot, mert könnyen ki lehet kapni bárkitől. A 77. percben Ádám növelte fölényünket, ezzel hivatalosan megszerezte 100. jegyzett gólját. A végeredményt Martin állította be a 86. percben.

A góllövő listán Lakatos Martin mindössze 2 góllal van csak lemaradva, reméljük a következő 2 meccs alatt átveszi a vezetést. Már csak Dány, valamint Kóka csapata ellen játszunk, ha nyerünk ezen a két meccsen, akkor megnyerjük a bajnokságot!

Hajrá Valkó!

Kacsuk László Márk

Címke:  

©2016 idStudio & SMThemes.com